Zorgkanjers Bedankt! kraam feestelijk geopend

Zorgkanjers Bedankt! kraam feestelijk geopend

2 april 2021 Uit Door Admin

Vanmiddag is in het Horsterpark in Duiven, bij het theepaviljoen, de Zorgkanjers Bedankt! kraam feestelijk geopend door de burgemeester van het Horsterpark ‘Burgemeester Roy’ en de mascotte van Zorgkanjers Bedankt!. het was gezellig en er waren gratis poffertjes voor de kinderen.

Zorgkanjers Bedankt is een initiatief om zorgmedewerkers, actief werkzaam tijdens de coronapandemie, woonachtig/werkzaam in de gemeenten Duiven of Westervoort, te bedanken met een gratis feest in juli, augustus of september 2021 (afhankelijk van de donatie en de dan geldende corona regels). Eten, drinken, muziek, activiteiten. Alles inclusief. De zorgmederwerker hoeft alleen zijn/haar goede humeur mee te nemen. Er is momenteel al 8000 euro gedoneerd en het streven is om 50.000 euro bij elkaar te krijgen voor een knalfeest voor de zorgmedewerkers.

Mensen kunnen een bedrag doneren om dit mogelijk te maken, dit kan via deze link. Doneer je € 10,00 of meer, dan bedanken ze je graag met een brievenbuscadeautje (een hart om op te hangen) zie de foto hieronder. Maak je liever zelf een bedrag over, dan kan dat ook. Maak het bedrag over op rekeningnummer NL15RABO 0315414685 t.n.v. Stichting OGtent onder vermelding van ‘Zorgkanjers Bedankt’. 

Zorgkanjers Bedankt! is een initiatief van de organisatie achter Dickens in de Liemers. De kraam die vandaag geopend is staat vol met spulletjes, gemaakt door cliënten maar ook andere leuke spulletjes, warme chocomelk, ijs en poffertjes. De opbrengst van de spullen die te koop zijn in de Zorgkanjers Bedankt! kraam komt grotendeels ten goede van de crowdfunding.

Voor de kinderen zijn er stenen in het Horsterpark verstopt! met een hart er op. Als je er één Kunt vinden dan kun je die inleveren bij de kraam van Zorgkanjers Bedankt!, bij het theehuis, en je ontvangt een snoepzakje, de deelname is gratis.