Zangeres Martine Fleming brengt nieuw nummer uit

Zangeres Martine Fleming brengt nieuw nummer uit

23 maart 2020 Uit Door Admin

Always Forever, zo heet het nieuwe nummer van de Westervoortse zangeres Martine Fleming. De zangeres brengt het nummer vandaag uit via alle online kanalen. Het is alweer haar 7e eigen nummer. Martine: “Het is wel gek om nu een nieuw nummer uit te brengen, met het Coronavirus en alles wat dit teweeg brengt, maar alles was al in gang gezet een paar weken terug. En tegelijk kan muziek in deze tijd juist ook een hele mooie bijdrage leveren.”

Liefde, ook als het even niet kan
Het nieuwe nummer Always Forever gaat over liefde. “Dit nummer gaat erover dat je er altijd voor iemand bent, ook wanneer je even niet bij elkaar kunt zijn, om welke reden ook. Je bent er gewoon steady op de achtergrond, zodat iemand op je kan leunen wanneer het nodig is. Onvoorwaardelijke liefde dus. En dat sluit ook wel aan bij waar we nu met zijn allen in zitten.”, aldus Martine. Martine nam het nummer Always Forever op in de studio van Ton Snijders.

Schrijven en zingen
6 jaar terug maakte Martine de overstap van marketing naar een muziekcarrière. Ze schrijft nu haar eigen nummers en treedt overal op, met haar eigen werk én ook met covers, die zingt ze ook graag. Aan inspiratie geen gebrek, want sinds haar carrièreswitch heeft Martine al 6 nummers officieel uitgebracht. Martine schrijft de nummers allemaal zelf en werkt achter de schermen in de studio ook al aan volgende nummers.

Het nieuwe nummer Always Forever is te beluisteren via Spotify: 

https://bit.ly/always-forever-spotify en andere streamingkanalen of te downloaden via iTunes, Google Play en andere downloadportals.