Yauno delicatessen is weer geopend na plofkraak !

Yauno delicatessen is weer geopend na plofkraak !

4 december 2020 Uit Door Admin

Na de enorme plofkraak van afgelopen maandag is de Jumbo een dag later weer open gegaan, meer schade was er in de zaak van Yauno delicatessen, ze konden niet snel heropenen. Maar na een week bikkelen is de zaak van Firas Yauno en zijn vriendin Youssra zover in orde dat de winkel vandaag weer open kon.

Er moeten nog wel een aantal dingen gebeuren in de winkel, maar dat valt volgens Firas Yauno allemaal mee. Er een tijdelijke wand gemaakt en de stellingen met producten zijn weer gevuld met nieuwe producten. De andere producten hadden allemaal beschadigingen en er was het e.e.a. nat geworden, allemaal nog bruikbaar maar niet meer verkoopbaar, deze producten heeft Yauno aan inloophuis de Herberg gegeven om te verdelen onder de mensen die het financieel wat moeilijker hebben.

Firas Yauno en zijn vriendin Youssra, en het personeel zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. Het ondernemerskoppel wil hun dank uitspreken aan iedereen die hun heel erg hebben ondersteund met hun medeleven maar ook de verrassingen van de andere ondernemers en het aanbod van hulp van heel veel mensen.

Ze gaan weer met frisse moed aan de slag !