Workshop “Torso van Mozaïek” bij de Kreatieve kring Westervoort

Workshop “Torso van Mozaïek” bij de Kreatieve kring Westervoort

2 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – De Kreatieve Kring Westervoort verzorgt in januari-februari de workshop ‘Torso van Mozaïek’. De workshop omvat vier lesavonden van 2,5 uur, te beginnen op donderdag 14 januari van 19.30-22.00 uur. Locatie: Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

Bij deze workshop maakt men eerst een torso van klei. Met steentjes, lijm en voegsel wordt daarna met een eigen patroon een prachtig mozaïek op de torso gecreëerd. Gegarandeerd een blikvanger in ieder huis! Wellicht een verrassend idee om deze leuke workshop met Kerst cadeau te geven!

In de eerste les wordt een model van klei gemaakt. In de tweede en derde les mozaïekt men de torso en in de vierde les wordt het geheel mooi afgewerkt. Gereedschap is aanwezig en materiaal is via de docent te verkrijgen. Lesdata: 14 januari, 4, 11 en 18 februari. Prijs workshop 62 euro, materiaalkosten 12 euro.
Voor nadere informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl of neem contact op met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659.