Workshop kersttoef maken bij Kreatieve Kring Westervoort

Workshop kersttoef maken bij Kreatieve Kring Westervoort

9 december 2021 Uit Door Admin

In december verzorgt de Kreatieve Kring twee workshops waarbij een KERSTTOEF gemaakt wordt: op maandag 20 december van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Locatie: de atelierruimte van de Kreatieve Kring in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

De kersttoef is 75 cm lang en kan zowel hangend aan bijv. deurpost of trapopgang, als liggend op uw dressoir of kersttafel gebruikt worden.

Er wordt met natuurlijke materialen gewerkt en accessoires in de kleur rood. Er worden geen verse bloemen gebruikt. De materialen kunnen iets afwijken van de getoonde foto.

Deze gezellige workshop, met gratis koffie, thee en iets lekkers, wordt door een ervaren, enthousiaste docente begeleid. Het resultaat zal zeker een succes zijn. Prijs incl. alle materialen 42,50 euro.

Uiteraard zullen de geldende coronamaatregelen strikt in acht worden genomen, zoals de 1,5 m. maatregel, de mondkapjesplicht en het checken van de QR-code.

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of kijk op onze website www.kreatievekringwestervoort.nl.