Workshop graffiti spuiten bij de Creon

Workshop graffiti spuiten bij de Creon

20 mei 2021 Uit Door Admin

Komende zaterdag kunnen jongeren uit Westervoort en Duiven deelnemen aan het project van Zooi naar Mooi. Dit is een maatschappelijk diensttijd project. Ze gaan van start met het MDT project van Zooi naar Mooi waarin ze samen met de jongeren en Rosalie de Graaf (Roos Art) het skatepark gaan opknappen met Street art en graffiti.

Onder begeleiding van het jongerenwerk Westervoort en Duiven en met medewerking van Roos art (https://www.roosartpaintings.com) en Combolution (http://www.combolution.com) werken zij er naar toe om diverse locaties in Duiven en Westervoort te voorzien van Street Art.

Hiervoor volgen de jongeren diverse workshops. Afgelopen weken waren er al workshops bij de Creon, en zaterdag is er weer een workshop. Kijk voor de laatste info over dit project op de Facebookpagina van het MDT project https://www.facebook.com/MDTWestervoortDuiven.

A.s zaterdag 22 mei worden er door Combolution om 12.00 uur en 14.00 workshops Street Art en Graffiti gegeven. Locatie buitenterrein bij jongerencentrum Creon aan de Rosmolen 27 in Westervoort. Jongeren vanaf 14 jaar tot 27 jaar kunnen zich hiervoor opgeven via o.haagsman@santepartners of anny@hope-xxl.com Vol=Vol. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kledingadvies: kleding welke vies mag worden er zijn beschermde verfjassen aanwezig. De gemaakte werkstukken mogen de deelnemers mee naar huis nemen.