Woonenquête Westervoort

Woonenquête Westervoort

23 november 2020 Uit Door Admin

De gemeente Westervoort vraagt inwoners om mee te denken over ‘wonen in Westervoort’.

Via een online vragenlijst kunnen zij aangeven wat ze (belangrijk) vinden. De vragen gaan bijvoorbeeld over welke woningen erbij moeten komen, waar we moeten bouwen en voor wie.

Woonvisie
De gemeente Westervoort is in de zomer van 2020 gestart met het opstellen van een woonvisie. Dat komt omdat de Woonvisie van nu is verouderd. En omdat de woningmarkt sterk is veranderd. Zo wachten veel mensen op een passende woning en blijven de koopprijzen stijgen.

Door de coronamaatregelen organiseert de gemeente geen informatieavond, maar is er gekozen voor een online enquête, om zo de mening van inwoners te peilen. Het levert waardevolle informatie op voor de nieuwe Woonvisie.

Vult u de enquête in?
Samen met inwoners en betrokken partijen onderzoekt de gemeente wat de grootste vraagstukken voor wonen voor de komende jaren zijn. En wat de oplossingen kunnen zijn bijvoorbeeld. Ook zijn er vragen over de kwaliteit van de woningen in de toekomst. Blijven ze nog wel geschikt voor de bewoner(s) en gebruiken de woningen niet te veel energie?

Laat weten wat u belangrijk vindt op het gebied van wonen in Westervoort. Het hele nieuwsbericht (en de link naar de vragenlijst) vindt op 
https://www.westervoort.nl/woonenquete-westervoort.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten. En kan tot en met 13 december 2020.