Winkelcentrum de Wyborgh klaar voor de  kerstmarkt op vrijdag 18 december 2015.

Winkelcentrum de Wyborgh klaar voor de kerstmarkt op vrijdag 18 december 2015.

15 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Op vrijdag 18 december a.s. van 17.00 tot 21.00 uur, vindt de kerstmarkt op het Dorpsplein in Westervoort plaats. Kerstmuziek, glühwein en de Kerstman zullen ook dit jaar niet ontbreken. De kerstmarkt wordt georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door de winkeliersvereniging de Wyborgh.

Wanneer de kerstmarkt begint om 17.00 uur, zal het Dorpsplein al helemaal zijn omgetoverd tot een prachtige kerstsetting met kersthutjes, omgeven door kerstbomen en gezellige verlichting. Bezoekers kunnen de hele avond door genieten van diverse optredens op een groot podium en er zal live-muziek worden gemaakt. Er zijn kraampjes met erwtensoep, oliebollen en koek en zopie voor de inwendige mens. De kinderen kunnen zich vermaken op een Tiroler springkussen en Sumo-worstelen. Er komt een centrale vuurplaats, waar marshmallows geroosterd kunnen worden.

Tot 21.00 uur zijn er diverse kraampjes van winkeliers, verenigingen en particulieren, waar je lekkernijen kunt proeven en allerhande spulletjes kunt kopen in kerstsfeer.
Tevens blijven de winkels van de Wyborgh tot 21.00 uur open. Vanaf 21.00 uur tot middernacht kan er in Miniresto La Promenade op het Dorpsplein een kerstborrel gedronken worden. Hierbij is iedereen van harte welkom.

Om van de kerstmarkt een succes te maken werken mee:
Scouting Westervoort, CV de Dolbotters, OBK Operkwintet, Drumfanfare Liberté, Kulturhus Creon, Balletschool Blanche, Go Diva Dance, Aldo Dansafdeling, Folkorengroep de Speelluden, Vrouwenkoor Colours, Smartlappenkoor de Liemers, De Borrelnootjes, Bisselink Kerstbomen, Gemeente Westervoort en vrijwilligers.