Westervoortse VVD wil inspiratie opdoen omtrent bestuurlijke vernieuwing

Westervoortse VVD wil inspiratie opdoen omtrent bestuurlijke vernieuwing

13 november 2019 Uit Door Admin

De Westervoortse VVD heeft samen met de VVD Zevenaar een avond georganiseerd waar gesproken zal worden over bestuurlijke vernieuwing. Zij heeft Tobias van Gent, tweede-kamerlid, bereid gevonden hierbij aanwezig te zijn.

De avond vindt plaats in zalencentrum Wieleman op vrijdag 15 november 2019. De inloop zal starten op 19.30 uur.

De avond zal om 20.00 uur starten met een presentatie van Tobias van Gent. Hij zal uitleggen wat de gevolgen zijn van het rapport van de staatscommissie Remkes. In het eerste deel zal Tobias van Gent dit in de vorm van een presentatie doen. Na een daaropvolgende korte pauze zullen Peter Vos (fractievoorzitter VVD-Zevenaar) en Roderick ten Kortenaar (VVD-Westervoort) samen met Tobias van Gent het podium betreden. Vanuit de zaal zal er dan de gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. Dit kunnen zowel vragen zijn die betrekking hebben op lokale bestuurlijke vernieuwing als landelijke bestuurlijke vernieuwing.

Wij hopen u allemaal te mogen verwelkomen op 15 november in zalencomplex Wieleman en samen met u het gesprek aan te kunnen gaan over hoe wij onze gemeente en ons land kunnen voorzien van vormen van bestuurlijke vernieuwing!