Westervoortse ondernemersfamilies vinden elkaar in bijzondere tijden

Westervoortse ondernemersfamilies vinden elkaar in bijzondere tijden

25 november 2020 Uit Door Admin

Corona zet de hele wereld op zijn kop en eenieder ervaart op zijn manier de gevolgen hiervan.

Zalencentrum Wieleman is als horecabedrijf en organisator van evenementen hard getroffen door de tweede gedwongen sluiting en de diverse beperkingen. ´We zijn in deze tweede lockdown druk bezig met het aanpassen van diverse zalen. Tevens hebben we nog diverse acties met o.a. een borrelbox met Sinterklaas en een aangepaste versie van het oer-Westervoortse evenement Moesaete op 10 december,´ aldus Martijn Wieleman. ´Maar verder is het een kwestie van bedrijfstechnisch overleven.´ Er is momenteel helaas te weinig werk voor al onze vaste medewerkers.

Hoe anders is dat in deze periode bij Bisselink Kerstbomen. Het moet de komende weken gebeuren bij de diverse projecten die Bisselink bij bedrijven uitvoert. Ze verzorgen mooi gevulde kerstbomen tot complete straatdecoratie. Daar zijn normaal gesproken al vele ‘handjes’ nodig, maar de bijkomende corona maatregelen zorgen voor extra creativiteit.

Hierin hebben de beide Westervoortse bedrijven elkaar gevonden. ´Al jaren werken Wieleman en Bisselink en heel veel vrijwilligers samen aan het decoreren van het Dorp, de Wyborgh en de Dorpstraat. We zijn erg blij dat we ondersteuning vanuit Wieleman krijgen in deze hectische periode´, aldus Pieter Bisselink. Naast het feit dat alles Corona-proof ingericht moet worden, richt Bisselink zich dit jaar nog meer op het bezorgen van Kerstbomen in Westervoort en omgeving via www.bestelboom.nl .