Westervoortse brug groen belicht i.v.m. de week van de pleegzorg

Westervoortse brug groen belicht i.v.m. de week van de pleegzorg

1 november 2023 Uit Door Admin

Vanaf vandaag tot en met 8 november kleurt de Westervoortse brug groen i.v.m. Week van de Pleegzorg. Deze prachtige verlichting symboliseert niet alleen de steun voor pleegzorg, maar ook het besef van het tekort aan pleegouders en de waardering voor degenen die al pleegouder zijn. Dit jaar wordt dit belangrijke initiatief onderstreept met de nieuwe campagne: “Jouw huis een 2e thuis.”

De Week van de Pleegzorg is een gezamenlijke inspanning van Jeugdzorg Nederland en pleegzorgorganisaties om aandacht te vragen voor pleegzorg en het aanhoudende tekort aan pleegouders. Het is ook een gelegenheid om bestaande pleegouders in het zonnetje te zetten voor hun bewonderenswaardige inzet.

Ook in Westervoort bestaat de behoefte aan pleegouders. Heb jij (misschien) interesse om een verschil te maken in het leven van een kind dat een warme en liefdevolle thuisomgeving nodig heeft? Aarzel niet om meer informatie aan te vragen via de volgende link: https://www.ikwilpleegouderworden.nl/informatie-over-pleegzorg-aanvragen.

De Westervoortse brug wordt tijdens speciale dagen en evenementen verlicht. Deze verlichting wordt onderhouden en bediend door Albert Kersten van Spyker sound. De computer die de verlichting aanstuurt is vandaag weer door hem aangepast waardoor de Westervoortse brug deze week weer mooi verlicht is.