Westervoorts jongste ondernemer is 13 jaar oud

Westervoorts jongste ondernemer is 13 jaar oud

29 augustus 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Chiara van Houten, Westervoorts jongste ondernemer van 13 heeft haar eigen ijsbedrijf. Ze is piepjong, pas 13, maar haar ijsambitie zat er al vroeg in. Chiara stond met haar ijskar afgelopen dagen bij het Viro toernooi bij Tennis Vereniging Westervoort waar de klanten in de rij stonden voor haar bakfiets.

‘De mevrouw bij de Kamer van Koophandel keek eerst raar op toen ik me wilde inschrijven voor mijn bedrijf,’ verteld ze. ‘Daar moesten ze allemaal lachen om mijn plan, omdat ik zo jong was, maar ik wilde gewoon graag laten zien dat ik dit kan, en dat bleek dus gewoon te kunnen!’ dus nu heeft ze haar eigen bedrijf Chiaars Ijspaleis

Ze is trots dat ze kan doen wat ze echt graag doet; Ijs inkopen, maar vooral ook verkopen. ‘Nee, ik eet niets van mijn eigen ijsje op,’ zegt ze. ‘Eerst mijn bakfiets afbetalen, maar dat gaat sneller dan ik dacht, en dan zie ik wel verder. Ik vind het vooral erg leuk om te doen!’ Van Houten laat zien dat leeftijd geen rol speelt in ondernemen en wil ook graag andere jongeren inspireren om haar voorbeeld te volgen.