Westervoort weer in kerstsfeer door vele vrijwilligers

Westervoort weer in kerstsfeer door vele vrijwilligers

3 december 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Als de Sint weer op de terugweg naar Spanje is, dan zal de Dorpstraat, de omgeving van het station en het Dorpsplein weer feestelijk versierd worden met verlichte kerstbomen.

Het versieren van het dorp met kerstbomen is ontstaan aan de kant van de Dorpstraat bij Bisselink kerstbomen. De bewoners kwamen onder organisatie van Peter Pennekamp helpen om alles te versieren. Bij binnenkomst van het dorp stonden de verlichte kerstbomen langs de weg, en was een prachtig gezicht. Dit was na de reconstructie van de Dorpstraat niet meer mogelijk. maar door een mooi systeem te ontwikkelen werd het toch mogelijk om de bomen in de vlaggenmast houders te plaatsen.

Het andere gedeelte van de Dorpstraat zag die versiering ook wel zitten en Martin Wieleman kreeg ook een groep met vrijwilligers bij elkaar om samen met William Boekhorst en nog vele andere vrijwilligers om het centrum en winkelcentrum van Westervoort te voorzien van kerstbomen met verlichting.

De vrijwilligers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. De kerstbomen worden waarschijnlijk eind van de week of begin volgende week opgehangen, en mochten er nog vrijwilligers zijn die willen helpen dan kunnen ze zich bij Bisselink melden.

De kerstbomen worden gesponsord door Bisselink kerstbomen en de vrijwilligers versieren de bomen en helpen met het plaatsen. Op deze manier creëren deze groep mensen ons dorp een gezellige kerstsfeer. Hiervoor bedankt de Westervoortse bevolking Bisselink kerstbomen en de vele vrijwilligers die altijd klaar staan !!