Westervoort LIVE: HET muzikale evenement van het jaar!

Westervoort LIVE: HET muzikale evenement van het jaar!

25 juli 2023 Uit Door Admin

Op zaterdag 26 augustus zal het bruisende evenement Westervoort LIVE weer plaatsvinden, een muzikale happening die je niet wilt missen! In het hart van Westervoort, belooft deze jaarlijkse traditie een onvergetelijke avond te worden waarin muziek en gezelligheid centraal staan.

Westervoort LIVE wordt gehouden in het laatste weekend van de zomervakantie en is het perfecte moment om samen met vrienden en bekenden vakantieverhalen te delen en te proosten op een nieuw school- of werkjaar. Het evenement staat bekend om zijn geweldige sfeer en live muziek van topartiesten.

De hoofdact van Westervoort LIVE 2023 is niemand minder dan de Perfect Showband! Deze dynamische band, geprezen als de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland, zal het publiek vermaken met een mix van hits van vroeger tot de hedendaagse top 50. De Perfect Showband staat garant voor een avond vol interactie en meezingers. Met vijf getalenteerde muzikanten en een sensationele zangeres, de lokale trots Maureen Vink uit Westervoort, zal het publiek niet kunnen stilzitten!

Maar dat is niet alles! Ook de bekende Westervoorter William Bonne zal zijn kenmerkende stemgeluid laten horen, waardoor het publiek gegarandeerd in beweging komt. Voor de liefhebbers van Duitse gezelligheid komt de Schlagerkönig himself, Otto Lagerfett, die het podium zal betreden en het publiek zal laten swingen op zijn onweerstaanbare beats.

En last but not least, komt dé muzikale sensatie van het moment: Marco Schuitmaker! Deze zanger, bekend van zijn hit ‘De Engelbewaarder’, breekt momenteel alle records en trekt volle zalen op grote festivals. Zijn energieke optreden en nieuwste single ‘Zomernacht in Griekenland’ zullen de avond vullen met vreugde en gezelligheid.

Westervoort LIVE 2023 is een niet te missen evenement voor alle muziekliefhebbers en feestgangers. Dus kom op zaterdag 26 augustus naar de parkeerplaats van Zalencentrum Wieleman in Westervoort en beleef een avond vol plezier, muziek en fantastische artiesten. De poorten openen om 19.00 uur en het feest gaat door tot in de late uurtjes
tickets zijn te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/live23