Nog even en dan is het kermis in Westervoort. Veel (oud) Westervoorters kijken uit naar 6, 7, 8, en 9 oktober a.s., het fantastische feest voor jong en oud. Bent u ook een kermis fan? Dan kunt u dat laten blijken door een kermisvlag aan te schaffen waarvan van elke verkochte vlag € 1,- naar Stichting DreaMS gaat.

Kermisvierders Bert Jansen (Advies Kring), Johan Paape (Drukwerk Planet), Mendy Tiemissen en Diana van Kesteren (Mediaz) kwamen met het initiatief “kermisvlag Westervoort”. Al snel waren William Boekhorst (Winkeliersvereniging de Wyborgh) en Martin Wieleman (Stichting Kermis Westervoort) reuze enthousiast en wilden ook graag hun steentje bijdragen. De Dorpstraat en het Winkelcentrum zullen tijdens de kermis voorzien zijn van de fleurige kermisvlaggen.

Wilt u ook een fleurige kermisvlag (en een steentje bijdrage aan www.stichtingdreams.nl)? Dat kan! Voor €17,50 bent u de in bezit van de kermisvlag die door heel Westervoort te zien zal zijn (er wordt verder geen winst gemaakt, de vlaggen worden tegen kostprijs verkocht). Stichting DreaMS steunt wetenschappelijk onderzoek naar kinder MS en is een initiatief van Westervoorters Patrick Gal en Pascal Zweers. Het initiatief is ontstaan nadat bij Patricks dochter Romy begin 2017 kinder MS werd geconstateerd.

Beslis mee ! 
Om u als Westervoorter mee te laten beslissen welke kermisvlag er in het dorp te zien zal zijn kunt u een keus maken op een van de drie ontwerpen voor de kermisvlag. De vlag met de meeste stemmen wordt vervolgens in productie genomen en zal worden verkocht.

Tevens kan er op de Facebookpagina van Westervoortplaza gestemd worden, onder de stemmers daar zal een kermisvlag verloot worden.
Stemmen kan tot woensdag 12 september 00.00 uur.

De vlaggen kunt u reserveren via info@mediaz.nl of kopen bij Zalencentrum Wieleman vanaf 21 september 2018.

[Total_Soft_Poll id=”5″]

Door Admin