Westervoort bestelt massaal Koninklijke Moederdag Brunch

Westervoort bestelt massaal Koninklijke Moederdag Brunch

10 mei 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Zondagmorgen zijn heel veel mensen bij zalencentrum Wieleman bezig geweest om alle Koninklijke Moederdag Brunch pakketten klaar te maken die besteld waren. De belangstelling voor de pakketten was enorm, maar liefst 750 Moederdag brunch pakketten waren er besteld !

De Koninklijke Moederdag brunch is een idee van de stichting Stimulatie Cultureel Westervoort. De stichting heeft gemeend om in deze onwerkelijke tijd samen met lokale bedrijven een actie op te zetten voor lokale culturele verenigingen.

Hierbij zijn de 3 Koninklijke onderscheiden bedrijven, Zalencentrum Wieleman, Slagerij Hetterschijt en echte bakker Koenen benaderd om een moederdag brunch samen te stellen. In het pakket zaten een fles bubbels, borrelhapjes, tomatensoep/runder ragout en pasteibakjes, lekkere vleessalade, gevulde eitjes met vleeswaren en kaas, gerookte zalm/forel en verse Jus en luxe broodjes.

Jumbo Mennings heeft de flesjes verse Jus d’orange geleverd en het drukwerk is gedaan door Johan Paape van Drukwerk Planet. Door deze samenwerking zijn niet alleen de stichting Stimulatie Cultureel Westervoort ondersteund, maar ook de deelnemende ondernemers. Maar om het belangrijkste niet te vergeten, een heerlijke verrassing voor alle Moeders !

Ik was zondagmorgen even bij het uitgiftepunt, zalencentrum Wieleman, waarvandaan 750 !! Moederdag brunch pakketten door het hele dorp en zelfs in de regio verspreid werden. Iedereen heeft op vrijwillige basis meegewerkt aan dit top initiatief.

(Wat een goede actie in deze moeilijke tijd !! red.)