westervoortinbewegingWestervoort – Dit weekend staat Westervoort 3 dagen volledig op zijn kop!

Heel veel activiteiten zijn er dit weekend in Westervoort tijdens “Westervoort in Beweging”. Op vrijdag om 16.00 uur begint het met de Jumbo zomerfair, een braderie die door het centrum van Westervoort plaatsvindt, vanaf Winkelcentrum de Wyborgh tot aan zalencentrum Wieleman op de Dorpstraat. Ook is er op de Kloosterdreef de kinderrommelmarkt waar kinderen hun spulletjes aan de man kunnen brengen. Op de Wyborgh Arena zijn er ook diverse artiesten die optreden waaronder Emile Hartkamp, Yalisha Mustamu & Thimoty Riley, WAS en optredens van dansschool Blanche.

Zaterdag om 10.00 uur begint het Beachvolleybal bij natuurbad de Waaij op de Paepestraat en daarna om 12.00 uur start de Truckersrun vanaf Het Hazeland, deze stoet zal rond 16.00 uur weer terugkomen bij Zalencentrum Wieleman. Om 15.00 uur start op het terrein van AVW’66 start de Westervoort Cup, de wedstrijd tussen Sc Westervoort en AVW’66, deze wedstrijd is om 16.45 uur afgelopen.

‘S avonds is er vanaf 19.00 uur Hossa 2014 op het evenemententerrein van Van Essen aan de Smidse. Vele artiesten zullen op dit gezellige meezingspektakel aanwezig zijn en maken er samen met de Westervoortse bevolking een superfeest van. De artiesten die komen zijn Jannes, Dj Robert Pouwels, Femke Hengeveld, Django Wagner, William en Big Black & Beautiful.

Op zondag start om 10.00 uur weer het Beachvolleybal bij De Waaij, om 10.30 uur start de Bert Timmer Memorial loop in het Horsterpark met een parcours dat door Westervoort loopt. Om 11.00 uur start het nieuwe evenement van Westervoort in Beweging “Heavig in ‘t zadel” wat plaats vindt op het plein bij zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat. Hier worden BMX demonstraties gehouden en zijn er demonstraties van radiografisch bestuurbare miniatuur vrachtwagens en racewagens. Ook vertrekken er twee korte unieke toer tochten door de omgeving van Westervoort. De muzikanten van blaasorkest De Dieseltrekkers en een DJ verzorgen de muzikale omlijsting.

Om 13.00 uur start het Dance festival “Imagi-Nation” op het evenemententerrein bij Van Essen, heel veel binnen- en buitenlandse Dj’s geven acte de présence op dit festival. kijk voor de line up op www.imagi-nation.nl

Door Admin