Kledingcontainers zitten vol met kleding die graag een 2e kans had gekregen. Een gaatje of een ontbrekend knoopje, een broek te lang of te smal, het zijn geen redenen om uw kleding weg te doen. In het naaiatelier van Inloopkast de Cirkel, zien de coupeuses iedere reparatie als een uitdaging. Samen met u worden uw wensen besproken en onze coupeuses maken een passende prijsafspraak met u. U betaald vooraf, zodat u achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

De leukste dingen kunnen gemaakt worden van niet meer draagbare kleding! Voor de koude dagen hebben wij kleurrijke tocht-rollen. Voor de kok in huis hebben we schorten gemaakt van camouflagestof of jeans. Duurzame feestslingers in het thema bloemen of herfst, Sint of kerst. Alles is bespreekbaar. Er worden verschillende maten en kleuren tassen gemaakt. Onze hardlopers op dit moment zijn duurzame tassen met dieren erop. Denk aan honden, katten of vlinders. Mocht u eigen ideeën hebben voor op uw tas, loop eens gezellig binnen en overleg met een creatieve naaister, wat er allemaal mogelijk is.

Houdt u meer van gehaakte spullen dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor ieder thema weten de haaksters wel iets te maken en natuurlijk ook weer in overleg met u als klant.

Leuke duurzame kleine en grote cadeautjes, ieder cadeautje is uniek, voor zeer vriendelijke prijsjes Met de feestdagen in zicht is er voor ieder wat wils, kom gezellig langs om te kijken wat we hebben. Wij zijn open van dinsdag tot vrijdag 9.00 – 17.00 uur en zaterdag 9.00-16.00 uur.

Wacht niet te lang alles wordt met de hand gemaakt en heeft wel wat tijd nodig.
Tot snel,