Weerbaarheidstraining voor meiden en jongens

23 februari 2016 Uit Door Admin

Westervoort – Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstrainingen voor meisjes en jongens uit groep 8, over enkele weken start deze training.

Het doel van de trainingen is het vergroten van het zelfvertrouwen van meiden en jongens. Aan bod komen thema’s als; ‘nee’ zeggen, lichaamshouding, hulp vragen, pesten en je eigen gevoel (h)erkennen. Daarnaast komen ook een aantal fysieke technieken aanbod om bijvoorbeeld jezelf te kunnen bevrijden en af te weren.

De trainingen bestaat uit 8 lessen op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur. De jongens en meiden krijgen apart van elkaar de lessen.
De eerste les is dinsdag 5 april en de trainingen worden gegeven in jongerencentrum Creon door trainster Froukje Stoffels en Timo Riphagen. Per groep kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen aan deze weerbaarheidstrainingen.

Opgeven kan via www.jc-creon.nl of door te bellen met 026-3121417. De kosten zijn 25 euro per deelnemer voor de hele training. Betalen in termijnen is mogelijk.