Weer veel acties in Westervoort voor NLdoet

Weer veel acties in Westervoort voor NLdoet

29 mei 2021 Uit Door Admin

In Westervoort zijn er vrijdag en zaterdag weer veel acties gehouden in het kader van NLdoet. zo was er bij de Wilgenpas gezelligheid in de binnentuin, de Mosterdhof fris en fruitig, Schoon en goede jeu de boules baan op de Broeklanden, Moestuin bakken bij ABC zorgcomfort op de Hamersestraat en bij Manege ten Bosch werden de stallen schoongemaakt, opgeruimd en werd er geverfd. Uiteraard werden bij alle klussen de Coronaregels in acht genomen.

Bloembakken
in de wijk de Lange Maat, op de hoek Lange Maat/Kerspel, werden op een feestelijke wijze 2 geadopteerde bloembakken in gebruik genomen. Wethouder Hans Breunissen was ook aanwezig om de overdracht aan de wijkraad op een officiële manier te doen door middel van het doorknippen van een lint. De bloembakken zijn door de wijkraad Lange Maat opnieuw gevuld met grond en planten en zullen de bakken onderhouden.

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de Corona situatie. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!