Een topdag voor Tessa dankzij “Dag met een lach”

Een topdag voor Tessa dankzij “Dag met een lach”

1 juli 2021 Uit Door Admin

De Westervoortse Tessa was een echt zorgenkindje toen ze heel jong was, tot 3x toe heeft ze een grote operatie aan haar gehoorgang gehad. Toendertijd werden veel ziekenhuizen bezocht. Toen kregen haar ouders van de organisatie van “Dag met een lach” een uitnodiging om haar even iets anders te laten doen i.p.v. ziekenhuis in en ziekenhuis uit.

“Dag met een lach” maakt voor veel kinderen wensen waar! door het organiseren van evenementen, samen met de eigenaren van supercars en sportauto’s, voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken. De eigenaren van de auto’s verzamelen met enkele tientallen fraaie auto’s op een lokatie en maken met de kinderen leuke rit, eten een frietje of pannenkoek en brengen een bezoek aan een dierentuin, bioscoop of museum. Ook de broers en zussen zijn welkom om mee te doen. Immers, ook zij verdienen een verzetje.

Tessa kreeg van de organisatie een tijd later weer een uitnodiging om naar Loosdrecht te komen om aldaar voor beide kinderen een super dag te laten verzorgen door deze fantastische groep mannen en vrouwen. Na een rondrit in één van de mooie wagens stond er bij terugkomst een geheel verzorgde lunch voor de deelnemende kinderen klaar. Na de lunch konden alle kinderen en ouders mee in de vele sloepen, speedboten en andere vaartuigen mee om op de plassen aldaar heerlijk te kunnen genieten. Dit alles puur om de kinderen de dag met een grote lach te kunnen afsluiten. Na deze mooie dag kregen de kinderen een goed gevulde goodybag mee.

De vader van Tessa was zo onder de indruk van al het goede werk dat de organisatie en de vrijwilligers doen, dat hij zelf ook vrijwilliger is geworden bij deze club. Afgelopen zaterdag waren er een aantal eigenaren met mooie bolides in Westervoort op bezoek bij Tessa en haar broer.