Weer een geslaagde Westervoort Live editie

Weer een geslaagde Westervoort Live editie

19 augustus 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdag 18 augustus was het dan zover, de derde editie van Westervoort Live ! En wat voor een editie was het weer! Fantastische optredens van de Millstreet Band, de Snollebollekes, Henk Dissel en in het voorprogramma de winnaars van het Open Podium Koningsdag 2018, Angel, Danique en Mariska. 

Ditmaal was de editie van ‘Westervoort Live’ op de parkeerplaats van zalencentrum Wieleman, met als thema feesteditie in de buitenlucht. Vrienden en bekenden troffen elkaar tijdens dit jaarlijks terugkerend muziekfeest.

Het weer zat enorm mede daardoor was de sfeer optimaal. De meer dan 1000 bezoekers hadden volop plezier op het plein. De eerste optredens waren van de winnaars van het Open Podium Koningsdag door Angel, Danique en Mariska. De presentatie was in handen van Boris Wielinga.

Hoofdprogramma
In het hoofdprogramma trad de coverband Millstreet op en zorgde voor een ultieme feeststemming op het plein. Bij het optreden van de Snollebollekes ging het dak eraf met de hit Links,Rechts en de andere feestnummers. Henk Dissel sloot de avond af met een aantal nummers uit zijn repertoire.

Volgend jaar weer 
Dit evenement is onderdeel van ‘Westervoort in Beweging’ en is niet meer weg te denken uit de programmering, dus volgend jaar komt er weer een editie van Westervoort Live volgens de organisatie. Wordt lid van de Facebookpagina van Westervoort Live om actuele informatie te ontvangen.

Bekijk hier de foto’s  

En hier ook een serie foto’s