Weer een geslaagde editie van het Wyborghfeest

Weer een geslaagde editie van het Wyborghfeest

3 juli 2022 Uit Door Admin

Zaterdagavond was het Dorpsplein volop gevuld met dolenthousiaste mensen. Het was, na 2 jaar afwezigheid, weer tijd voor een Wyborghfeest, met als hoogtepunt het balkoncert.

Om 20.00 uur ging het feest van start met optredens van Gio van Veen, Marloez Atemlos en Jeroen zingt Hazes. Rond half elf ging het dak er helemaal af met het Balkoncert. De avond was helemaal compleet met een zeer aangename temperatuur en heel veel gezellige mensen.

Ruim 70 muzikanten van Liberté, OBK, De Dieseltrekkers, Excelsior uit Loo, EMM Groessen, MP3, De Borrelnootjes en Tis Niks Wut Niks en enkele bevriende muzikanten, presenteerden de mooiste nummers vanaf de balkons. De verschillende nummers als o.a. “Dont’t stop believing” “I Love rock ‘n roll” “ons moeder zeej nog” en Helena” werden aangekondigd door spreekstalmeester Arthur Boone.

Tot in de kleine uurtjes ging het feest door dat georganiseerd werd door William Boekhorst (namens de winkeliersvereniging De Wyborgh), Fons Wigman, Dennis Bisselink en Miranda Bravenboer.

Hier een foto-impressie van deze avond