We vieren het leven

We vieren het leven

28 juli 2021 Uit Door Admin

Update !

Ook morgen kunnen de optredens in Huize Vredenburg door Jos Jansen “We vieren het Leven” niet doorgaan.

Ondanks alle voorzichtigheid en maatregelen die zij afgelopen week hebben genomen, is ook Jos positief getest op Corona en kan morgen de optredens niet verzorgen. Jos had zich er op verheugd, maar het is niet anders, gezondheid staat voorop. Blijf Jos volgen op zijn website: www.josjansenmusic.nl om te zien wanneer de nieuwe data bekend wordt.

Op zondag 1 en 8 augustus geeft Jos Jansen optredens in huize Vredenburg met als thema “We vieren het leven”.

Jos Jansen vertelt over muzikant zijn in Corona tijd en speelt op zijn trombone prachtige songs waarin de rode draad hoe moeilijk het soms ook is altijd vooruit te blijven kijken en genieten van de muziek.

Jos “We leven nu al meer dan een jaar lang met verschillende maatregelen aangaande de COVID19 en dit programma is bedoeld om juist het positieve te benadrukken, en vooral te blijven genieten van het leven”.

De voorstellingen vinden plaats op zondag 1 augustus van 11.00 tot +/- 12.00 uur en de tweede voorstelling op die dag begint om 12.30 uur. Op zondag 8 augustus van 11.00 uur tot +/- 12.00 uur en de tweede voorstelling ook om 12.30 uur. De locatie van de voorstellingen is Huize Vredenburg ( ‘t Kasteeltje) Klapstraat 112 in Westervoort.

De toegang is gratis, de inloop is vrij maar let op, er is een beperkt aantal zitplaatsen in verband met de Covid maatregelen dus vol=vol.