Wat zijn de woonwensen van jongeren in Westervoort?

12 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Anderhalve week geleden heeft de gemeente Westervoort alle nog thuiswonende jongeren tussen 17 en 30 jaar via een brief gevraagd om deel te nemen aan een online enquête over hun huisvestingswensen. Jongeren die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, kunnen dit nog tot 20 mei aanstaande doen.

Waarom zo’n onderzoek?
Het gemeentebestuur van Westervoort heeft vorig jaar aangegeven zich sterk te willen maken voor de huisvestingsmogelijkheden van jongeren binnen Westervoort. Voordat de gemeente op dit gebied concrete acties kan ondernemen, is het belangrijk dat de Westervoortse jongeren zelf aangeven wat ze willen (waar willen ze wonen en naar wat soort woning zijn ze op zoek?) en welke problemen ze misschien ervaren in hun zoektocht naar eigen woonruimte binnen Westervoort of daarbuiten.

Grijp je kans
Het invullen van de enquête is daarom DE kans voor Westervoortse jongeren om hun mening en ervaringen aan de gemeente kenbaar te maken. Grijp die kans! Want alleen bij voldoende ingevulde enquêtes kan de gemeente mogelijke problemen van jongeren op huisvestingsgebied actief gaan aanpakken, bijvoorbeeld door huurwoningen gemakkelijker toegankelijk te maken voor jongeren.

Maak kans op een iPhone
Inmiddels hebben bijna 200 jongeren de enquête ingevuld. Maar heb jij dit nog niet gedaan, dan kan dat nog. Doe dit voor 20 mei. Bovendien maakt iedere deelnemer kans op een gloednieuwe iPhone 5S.

Dus zoek die brief op en vul online de vragenlijst in… Laat horen wat jij ervan vindt!