Warme maaltijd tussen de middag bij Inloophuis De Herberg

Warme maaltijd tussen de middag bij Inloophuis De Herberg

19 december 2023 Uit Door Admin

Vanaf het nieuwe jaar is het bij Inloophuis De Herberg mogelijk om op donderdagmiddag eens in de maand een warme maaltijd te nuttigen. De maaltijd kost 4 euro (en 2,50 Euro voor Gelrepashouders). Vanaf 11.45 uur zijn bezoekers welkom; rond 12.00 uur kunnen zij aan tafel.

De eerste maaltijden die op de donderdag gepland staan zijn op donderdag 11 januari en donderdag 8 februari 2024. Opgeven kan via een mail naar info@inloophuisdeherberg.nl of door even binnen te lopen tijdens openingstijden en bij de gastvrouwen aan te melden. Het inloophuis start deze maaltijd als proef. Bij voldoende interesse, zal de maaltijd in het aanbod van het inloophuis worden opgenomen.

Met de warme maaltijd op donderdag wil het inloophuis zijn aanbod aan warme maaltijden verder uitbreiden. Naast de maaltijd tussen de middag op donderdag, is het maandelijks mogelijk om op vrijdag aan te sluiten voor de warme maaltijd. Deze is van 17.00 – 19.00 (binnenlopen vanaf 16.30 uur). De data hiervoor zijn te vinden op de website: www.inloophuisdeherberg.nl/agenda.

Iedere maandag kan er daarnaast geluncht worden in het inloophuis. De tijden hiervoor zijn 12.00 – 14.00 uur (binnenlopen vanaf 11.00 uur). Bezoekers die mee willen eten, worden verzocht zich vooraf aan te melden.