Vrouwen Inloop Nieuwhof organiseert een stipworkshop op donderdagochtend 9 januari 2020.

Vrouwen Inloop Nieuwhof organiseert een stipworkshop op donderdagochtend 9 januari 2020.

4 december 2019 Uit Door Admin

VIN is een vrouwen inloopochtend, welke elke donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 plaatsvindt in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 Westervoort.  

Vanaf januari 2020 valt de VIN onder Stichting Kulturhus Westervoort en niet meer onder het Rode Kruis. De ochtenden zijn in de ontmoetingsruimte van de Nieuwhof. Op deze ochtenden kunt u breien, haken, handwerken en natuurlijk ook gezellig kletsen. Regelmatig worden er andere activiteiten georganiseerd. De inloopochtend is gratis, u betaald alleen de koffie/thee. U hoeft niet te reserveren, want u bent altijd van harte welkom.  

Ter gelegenheid van de eerste VIN ochtend in 2020, is er een workshop Servies Stippen op donderdag 9 januari. U leert hoe leuk het is om wit keramiek om te toveren tot een kleurrijk stippen geheel. U krijgt uitgebreide uitleg over de stiptechniek. Stippen is bijzonder ontspannend. Aan het eind van deze ochtend neemt u uiteraard uw eigen gestipte keramiek mee naar huis. Kosten voor deze workshop zijn 3,50.  Opgeven voor deze workshop is wel noodzakelijk. Dit kunt u doen in het Kulturhus tijdens opening. Zie voor tijden de website. 

Voor meer info en/of vragen, kunt u mailen naar: balie@kulturhuswestervoort.nl of bellen naar: 026:3113498