Vrijwilligers klussen tijdens NLdoet

Vrijwilligers klussen tijdens NLdoet

20 maart 2015 Uit Door Admin

Westervoort 00000128Westervoort – Vrijdag hebben op diverse locaties in Westervoort de vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken tijdens NLDoet, de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds..

Het college van burgemeester en wethouders gingen aan de slag bij De Wilgenpas waar de kozijnen van de ontmoetingsruimte geschilderd werden.

Leerlingen van de Montessorischool hebben zich verdienstelijk gemaakt bij Het Orakel aan de Hamersestraat waar spelletjes gespeeld werd met de ouderen, ook werden nagels gelakt en werden plantenbakjes gemaakt. Bij de Appelbloesem werd samen met de bewoners cupcakes gemaakt en ook werd er geflyerd voor NLdoet.

Bij de Hummelclub werd voorgelezen, op het Horsterpark hielpen de leerlingen met het schilderen van de kippenhokken, bij de sportvelden is opgeruimd door leerlingen en ook bij Sonnedach en de Meridiaan zijn spelletjes gespeeld met de bewoners. Bij de Herberg werd de moestuin zomerklaar gemaakt en ook bij het scouting gebouw werden klusjes gedaan door de leerlingen en vrijwilligers.

Met de actie NLDoet wil het Oranje Fonds laten zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de maatschappij en hoe leuk vrijwilligerswerk is. Dit jaar doen er 300.000 vrijwilligers mee. Morgen staan er nog 7 klussen op de lijst die gedaan worden tijdens NLdoet.