Visch van Jos feestelijk geopend op winkelcentrum de Wyborgh

Visch van Jos feestelijk geopend op winkelcentrum de Wyborgh

17 maart 2020 Uit Door Admin

In het voormalige pand van visspecialist de Botter op het Dorpsplein in winkelcentrum de Wyborgh, waar de eigenaar van met pensioen is gegaan, zit een gloednieuwe winkel! “Visch van Jos”. Dinsdagmorgen is de zaak feestelijk geopend d.m.v. het doorknippen van een lint.

Jos komt uit Veenendaal en heeft voorheen met een marktkraam op diverse markten gestaan in die omgeving. Maar nu wilde hij meer een vaste stek, en dat heeft die in Westervoort gevonden. Samen met zijn vrouw en zus zetten ze alles op alles om de klant als een koning te bedienen.

De winkel is een aantal weken gesloten geweest voor een grondige verbouwing met een heel mooi resultaat. Ook hebben ze een paar openingsacties: bij aankoop van een familiezak kibbeling een zak friet gratis en 25% korting bij aankoop van verse kabeljauwfilet en zalmfilet.

Tevens nemen zij de nodige maatregelen in de viswinkel voor uw en hun gezondheid. Vanuit de belangenvereniging voor vis specialisten is besloten dat er geen directe consumptie meer mag plaatsvinden in en rondom de viswinkel. Zij vragen u dus om de gekochte producten mee naar huis te nemen en deze daar te nuttigen.

Verder zouden ze het fijn vinden dat er zoveel mogelijk met PIN betaald wordt en houdt de 1,5 meter afstand van elkaar i.v.m. corona.

Visch van Jos is gevestigd op het Dorpsplein nummer 37 in Westervoort
Jos en team, heel veel succes !!