Vierde editie Muziek in de Tuin Westervoort op zondag 12 juni

Vierde editie Muziek in de Tuin Westervoort op zondag 12 juni

22 mei 2022 Uit Door Admin

Op zondag 12 juni organiseert Stichting Kinderwelzijn China voor de derde keer Muziek in de Tuin in Westervoort. Er zijn weer acht locaties waar naar muziek kan worden geluisterd, waarvan drie nieuwe. De start locatie is Huize Vredenburg, waar vanaf 12.00 uur een toegangsstempel kan worden gehaald voor € 12,50. De muziek begint om 12.30 uur in de eerste tuin en eindigt rond 17.15 uur in de laatste tuin. In elke tuin spelen de muzikanten 3 rondes van een half uur met een half uur pauze ertussen. De aanvangstijden per tuin verspringen, zodat bezoekers, al wandelend of fietsend zo’n zes tuinen kunnen bezoeken. 

Er is weer een mooi gevarieerd programma samengesteld. Trio in Petto speelt Ierse Folk en balkan muziek, Art of Almost met eigen en bekende popnummers, Catambú is een 10-koppige salsaband, de Westervoort All Stars treedt op met nummers uit de jaren ‘60 en ‘70, Josie Jo uit Zevenaar met eigen liedjes met een soul randje, Ashvins speelt prachtige devotionele muziek in de Werenfriedkerk, Kees en Inez, brengen klassiekers uit de 20e eeuw ten gehore en Balletschool Blanche zorgt met dans voor een leuke afwisseling.

De opbrengst is weer voor het Kinderrevalidatiecentrum met bijbehorende school voor speciaal onderwijs Liming in China. Kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperkingen worden hier, in samenwerking met hun ouders, gestimuleerd om het maximale uit hun leven te halen. Het is een kleinschalig project die vanaf 2006 zo’n 1000 kinderen heeft geholpen. Zie www.KWChina.nl voor meer informatie over het project.

foto: Salsaband Catambú