Vernieuwde Huis ter West heropent op tweede pinksterdag

Vernieuwde Huis ter West heropent op tweede pinksterdag

17 mei 2024 Uit Door Admin

Negen jaar geleden nam Manfred Pelgrim het initiatief om Westervoort een gezellige horecagelegenheid rijker te maken: hij opende de deuren van Huis ter West aan de Zuidelijke Parallelweg in Westervoort. Een centrale plek in ons dorp waar iedereen terecht kan voor een kop koffie, lunch, diner, een borrel en ijs tijdens zonnige dagen. Na negen mooie jaren heeft hij zin in een nieuwe uitdaging en zocht daarom in het voorjaar van 2024 naar een nieuwe eigenaar die het mooie bedrijf wil voortzetten, het liefst mensen met horecaervaring én uit Westervoort. En dat is gelukt!

Met plezier laten de nieuwe eigenaren van Huis ter west, Sander van Anholt, Pascalle Neijenhuis en Ruud Anema, weten dat ze sinds deze week Huis ter West overgenomen hebben. De naam zal hetzelfde blijven en blijft dus Huis ter West. Een plek voor alle inwoners van ons dorp én daarbuiten. Stan Jansen zal als bedrijfsleider het vertrouwde vaste team versterken en ook het eerste aanspreekpunt zijn voor iedereen die een bijzondere gelegenheid wil vieren.

Er wordt een eigen draai gegeven aan Huis ter West. Zo krijgt de inrichting binnen en buiten een mediterraan tintje, er komt een buitenbar en er worden grote olijfbomen geplaatst, ook komen er gezellige festivallampjes op het terras. Een centrale, gezellige plek waar iedereen zich thuis voelt en tevens een maatschappelijke functie in Westervoort vervult. Sander, Pascalle en Ruud hebben enorm veel leuke plannen die uitgewerkt worden!

De kaart blijft toegankelijk en herkenbaar, zowel voor de lunch als het diner. Er komt een uitgebreide borrelkaart en er word gewerkt met de beste producten. De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, frites, groenten en frisse salade. De nieuwe eigenaren van Huis ter West bezitten meerdere restaurants (Vlees&Co in Arnhem, Nijmegen en Amsterdam) en dat stelt hun in staat om goed in te kopen en sommige prijzen te verlagen, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn en blijven.

De ijssalon blijft natuurlijk en zal IJs ter West gaan heten. Een familiebedrijf uit Oud Beijerland zal hun huisgemaakte ijs gaan leveren. Ook zijn er lekkere koffies te bestellen.

Op 2e Pinksterdag opent Huis ter West, na een korte verbouwing, haar deuren, iedereen is van harte welkom! Op de Socials van Huis ter West worden leuke openingsaanbiedingen geplaatst. Ook gaat de nieuwe website, inclusief vernieuwde menukaart, in de loop van deze week online.

Op dit moment wordt er nog volop gewerkt om alles voor elkaar te krijgen voor de opening op pinkstermaandag 20 mei.