Verkeersmaatregelen i.v.m. carnavalsoptocht

Westervoort – Tijdens de carnavalsoptocht op zondag 4 februari in Westervoort gelden een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen om de verkeersveiligheid van bezoekers en deelnemers van de optocht te waarborgen.

Het gaat om het tijdelijk afzetten van een aantal wegen en delen er van, en ook zijn er tijdelijk parkeerverboden op de route van de optocht. De stoet rijdt via de Klapstraat, Van der Hoevenstraat, Emmerik, Klapstraat, Liemersallee, Kreytierstraat, Vredenburgstraat, Schoolstraat, Kerkstraat via het Dorpsplein naar de Dorpstraat. Deze maatregelen zijn op zondag februari van kracht tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

Busverbinding
Ook de bussen zullen een andere route rijden op deze dag. Van 11.00 uur tot 18.00 uur zijn de volgende haltes tijdelijk opgeheven: Station, Emmerik, Ganzenpoel, Lange Maat, Leigraaf, Nieuwhof, Santacker, Sonnedach, Sporthal de Pals en Vredenburg komen alsmede te vervallen. Reizigers vanaf vervallen haltes kunnen opstappen vanaf de tijdelijke halte onderaan de brug op de Dorpstraat t.h.v. de kerk.