Vanaf 15 februari bij alle 2Switch winkels: Mail & Collect

Vanaf 15 februari bij alle 2Switch winkels: Mail & Collect

13 februari 2021 Uit Door Admin

Vanaf maandag 15 februari is het mogelijk om producten per mail te bestellen bij de 2Switch kringloopwinkels. Vanaf deze week mogen winkels weer producten aanbieden via een “Click & Collect”. Voor de kringloopwinkels van 2Switch is het een stuk lastiger om een webshop in te richten. Door ons wisselende aanbod, maar ook door de hoge kosten die het opzetten van een webshop met zich meebrengt.

Er zijn echter veel mensen afhankelijk van de kringloopwinkel. Mensen die het zich niet kunnen veroorloven om online nieuwe producten te bestellen. Maar ook mensen die juist voor duurzaam kiezen en daarom liever tweedehands kopen.

Daarom werken wij vanaf maandag 15 februari met “Mail & Collect”. Klanten die op zoek zijn naar een specifiek product kunnen dan een mail sturen met een zo concreet mogelijke beschrijving van het betreffende product. De winkelmedewerker gaat vervolgens op zoek in de winkel en mailt een of meerdere foto’s van de beschikbare producten. Na akkoord van de klant wordt een afspraak gemaakt om de bestelling op te halen. De klant ontvangt een bevestigingsmail met het tijdslot en alle praktische informatie om de bestelling veilig op te halen. Bij het ophalen kan dan ook meteen betaald worden.