Uitzwaaimoment voor de 5 deelnemende teams uit Westervoort voor de Scan Covery Trial 2020

Uitzwaaimoment voor de 5 deelnemende teams uit Westervoort voor de Scan Covery Trial 2020

25 december 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op donderdag 2 januari vertrekken 5 teams vanuit Westervoort om deel te nemen aan een monster etappe van 7000 km onder barre omstandigheden “De Scan Covery Trail 2020”. De Scan Covery Trial 2020 is een tiendaagse toertocht door Scandinavië, dit jaar met een hele mooie tussenbestemming naar IJsland.

Jo en Monique Wigman, Paul en Nicolette Koenen, Nic en Jacqueline Moerke, Hendrik en Anita Versteeg en Jan en Monique van Looyengoed rijden mee in deze tocht naar het Noorderlicht, elk team rijdt voor een eigen goed doel.

Scan Covery Trial
De 5 teams uit Westervoort en nog zo’n 100 andere teams krijgen 2 januari een nog onbekende route van 7000 km door het prachtige Scandinavië, en dat onder barre weersomstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. De route is net als voorgaande jaren, behalve de speciale bestemming, top secret maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij alle deelnemers en de vele volgers. De ScanCoveryTrial is geen race- of rally wedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele toertocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een route boek met klassement proeven.

Uitzwaaimoment
Net als de vorige keer dat de teams meereden is er een uitzwaaimoment op de parkeerplaats op het Dorpsplein bij winkelcentrum De Wyborgh. Familie, vrienden, bekenden, buren, sponsoren en donateurs kunnen de 5 deelnemende teams uit Westervoort tussen 6.00 uur tot 6.30 uur uitzwaaien. Om 6.30 uur zullen de teams dan gezamenlijk vertrekken vanaf het dorpsplein richting de startlocatie van de Scan Covery Trial 2020 in Haaksbergen, waar de eerste teams gaan vertrekken vanaf 9 uur voor hun tocht van 7000 km kris kras door Scandinavië.

Live volgen
Via de site www.scanct.nl en de scanct app kunt u vanaf de start onze teams 13, 18, 32, 41, en 55 live volgen op hun route door Scandinavie.
team 13 Sea Shepherd 1team 55 Moerke & Coteam 57 Gebroeders Koteam 63 Bodywear Superstoreteam 72 Jowi transport.
En uiteraard dagelijks de SCRANT via Facebook met alle zin( en vooral onzin) over de 10e editie van de Scan Covery Trail !! #scrant #scanct

Finish
Op zaterdag 11 januari zal de groots opgezette finish rond 15.00 uur bij Partycentrum Het Hagen in Haaksbergen plaatsvinden.

Wij wensen alle teams veel succes en vooral veel plezier toe (red.)