Uitnodiging om mee te praten over regels voor uitstallingen in de openbare ruimte

Uitnodiging om mee te praten over regels voor uitstallingen in de openbare ruimte

19 juli 2023 Uit Door Admin

De gemeente Westervoort nodigt alle belanghebbenden uit om deel te nemen aan een bijeenkomst waarin wordt gediscussieerd over de regels voor uitstallingen in de openbare ruimte. Deze uitnodiging is gericht aan winkeliers, bewoners en andere betrokkenen die geïnteresseerd zijn in het behouden van een aantrekkelijke, veilige en toegankelijke openbare ruimte.

Het plaatsen van voorwerpen, zoals borden, rekken met producten, bloemen en planten, in de openbare ruimte kan van invloed zijn op de wandelruimte voor voetgangers, rolstoelgebruikers en de hulpdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance. Om ervoor te zorgen dat de openbare ruimte voor iedereen bruikbaar blijft, is het belangrijk om passende regels op te stellen.

Tijdens de bijeenkomst zal de gemeente Westervoort u informeren over het voorgenomen beleid met betrekking tot uitstallingen. Daarnaast nodigt de gemeente u uit om in gesprek te gaan en uw wensen en zorgen met betrekking tot dit onderwerp te delen. Uw inbreng is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de regels voor uitstallingen aansluiten bij de behoeften van de gemeenschap.

Details van de bijeenkomst:

  • Datum: maandag 7 augustus 2023
  • Tijd: 19.30 uur
  • Locatie: Raadzaal van het gemeentehuis in Westervoort

Om deel te nemen aan de bijeenkomst of voor het stellen van vragen, wordt u vriendelijk verzocht een e-mail te sturen naar apv@1stroom.nl.

De gemeente kijkt uit naar uw aanwezigheid en waardevolle bijdrage aan dit belangrijke onderwerp.

foto: Pixabay, ter illustratie