TV13 heeft uw hulp nodig !

23 januari 2015 Uit Door Admin

HJvK1E31_400x400Het commerciele TV station Kanaal13 heet sinds 5 januari TV13.

Met de wijziging zijn de vormgeving en de programma’s aangepast en heeft de zender een nieuwe look gekregen. Binnenkort zal ook de vernieuwde website tv13.nl in gebruik genomen en zullen nieuwsitems veel sneller online beschikbaar zijn.

Westervoort Plaza en TV13 werken vaak samen. Nieuws uit uw regio is daarmee ook te zien op Westervoort Plaza, zoals u vast wel heeft gemerkt de laatste jaren.

Op TV is TV13 te zien via UPC Digitaal, op voorkeuzekanaal 35 in Gelderland. Maar misschien heeft u wel KPN? Of Telfort? Of Tele2 ? Daarop kunt u helaas de uitzendingen nog steeds niet zien. Hiervoor hebben we uw hulp dus nodig!

Kunt u TV13 niet ontvangen omdat u geen UPC heeft? Stuur dan een mailtje met uw naam, postcode en huisnummer naar tips@tv13.nl, Geef daarin kort aan dat u TV13 niet in het pakket heeft maar wél graag zou willen!

Wij zorgen dan dat deze mailtjes bij de juiste mensen terechtkomen zodat u hopelijk zeer binnenkort ook via uw eigen provider kunt kijken naar de uitzendingen van TV13 op uw televisie!

p.s. : heeft u twitter? Dan is een berichtje waarin u verzoekt om doorgifte van TV13 naar @kpnwebcare ook prima!

Namens TV13 alvast enorm bedankt voor uw medewerking!