Truckersparty Westervoort

Truckersparty Westervoort

26 augustus 2023 Uit Door Admin

Met spijtig nieuws over de annulering van de Truckersrun vanwege verzekeringskwesties, laat de organisatie van de truckersrun de viering van het 30-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. In plaats daarvan heeft de organisatie besloten om een spectaculaire truckersparty te organiseren, speciaal voor truckchauffeurs en degenen met een beperking die jarenlang deel hebben genomen aan de Truckersrun.

Deze Truckersparty wordt een onvergetelijk feest, doordrenkt van feestelijkheid, inclusiviteit en verbondenheid. Met live muziek, een smakelijke barbecue en diverse leuke activiteiten wordt het evenement een dag om te koesteren. De festiviteiten vinden plaats bij Sportclub Westervoort, een locatie die voldoende ruimte biedt om alle feestgangers te verwelkomen.

De organisatie hoopt oprecht dat alle betrokken truckchauffeurs en deelnemers die in voorgaande jaren hebben meegedaan aan de Truckersrun deze datum vrij kunnen houden. Samen vieren ze op de Truckparty het 30-jarig jubileum op een manier die de warmte en saamhorigheid van de Truckersrun weerspiegelt.

De Truckersparty belooft een onvergetelijk evenement te worden, dat het jubileum van de Truckersrun op een schitterende manier eert. De organisatie kijkt ernaar uit om de truckchauffeurs, deelnemers en alle betrokkenen te verwelkomen voor een dag vol plezier, muziek en gezelligheid. De party is zaterdag 26 augustus van 12.00 uur tot 16.00 uur op het terrein van Sportclub Westervoort.