Traditionele Moesaete gaat toch, in aangepaste vorm, door!

Traditionele Moesaete gaat toch, in aangepaste vorm, door!

14 november 2020 Uit Door Admin

Same thuus Moesaete!

Het traditionele oer-Westervoortse evenement Moesaete, met sketches en muziekoptreden door Westervoorters in het dialect, gaat toch door dit jaar!

Omdat de Corona-regels het niet toelaten was het Moesaete 2020 in de reguliere vorm afgelast. Dit tot enorme teleurstelling van veel bezoekers die geregeld reageerden met opmerkingen als ‘jammer, moes dah nou’….is er geen alternatief? Hiermee zijn de dialectclub en moesheren Wieleman aan de slag gegaan en al snel ontstond het idee van het ‘Same thuus Moesaete.

Hoe gaat dit eruit zien?
Allereerst inventariseer je met wie je allemaal gaat genieten van het Moesaete, hierbij houd je uiteraard rekening met de maximale aantallen qua Coronamaatregelen.

Vervolgens bestel je voor dit aantal voor 9 december de ‘moesaete pakketten’ a € 15,00 via www.ticketkantoor.nl/shop/moesaete of tijdens kantooruren telefonisch op 026-3118285.

Op donderdag 10 december ben je tussen 16:00 en 18:30 uur van harte welkom om met de auto door de speciaal gemaakte ‘Moes ri-j in’ bij zalencentrum Wieleman te komen rijden en je bestelde pakketten op te halen. Naast de Moes zitten hier o.a. ook de traditionele placemats én de link naar de livestream van het moesaete vanuit de speciaal hiervoor ingerichte ‘studio Wieleman’. Thuis dek je de tafel en verwarm je de maaltijd. Tevens zorg je voor een apparaat met internet erop (PC, laptop, Smart TV of IPad) en vanaf 19:00 uur kan je inloggen op de livestream. Dit is niets meer dan de link invoeren en je bent klaar