Traditionele kerststerrenverkoop door scouting Sint Jorisgroep 

Traditionele kerststerrenverkoop door scouting Sint Jorisgroep 

3 december 2023 Uit Door Admin

Aanstaande zaterdag 9 december organiseert de Scoutinggroep de traditionele kerststerrenverkoop in Westervoort. Van 10.30 uur tot 16.30 uur trekken enthousiaste scouts door de straten om prachtige kerststerren en cyclamen in de kleuren rood en wit te verkopen. Een perfecte gelegenheid om je huis te versieren en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

De kerststerren en cyclamen zijn verkrijgbaar voor slechts € 3,50 per stuk. Maak gebruik van het speciale aanbod: koop er twee voor slechts € 6,00. Betalen kan contant, maar ook mocht je geen contant geld bij de hand hebben, dan is er de mogelijkheid om eenvoudig te betalen door het scannen van een QR-code.

Hoewel de scouts niet bij iedereen langs kunnen gaan in heel Westervoort, willen ze er zeker van zijn dat iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan dit goede doel. Als je niet persoonlijk bezocht kunt worden, is het ook mogelijk om je bestelling door te geven via een eenvoudig mailtje naar st.jorisgroep@gmail.com. Je kunt de bestelde kerststerren dan ophalen op de burcht van de scouting tussen 16.00 en 17.00 uur, of als je dat wilt, worden ze zelfs bij je thuis bezorgd!

De opbrengst van deze kerststerrenverkoop is van onschatbare waarde voor de Sint Jorisgroep. Het stelt hen in staat om de contributie laag te houden, waardoor Scouting toegankelijk blijft voor iedereen. Door een kerstster te kopen, draag je niet alleen bij aan de feestelijke sfeer in huis, maar ondersteun je ook een lokale organisatie die zich inzet voor de gemeenschap. Laten we samen de magie van kerst verspreiden en tegelijkertijd de Scoutinggroep van Westervoort een warm hart toedragen!