Timo Riphagen ontvangt de Gemeentespeld van burgemeester Arend van Hout!

Timo Riphagen ontvangt de Gemeentespeld van burgemeester Arend van Hout!

1 juli 2020 Uit Door Admin

Burgemeester Van Hout heeft vanmiddag de Gemeentespeld uitgereikt aan Timo Riphagen. De Westervoortse Gemeentespeld krijg je niet zomaar. Je komt er pas voor in aanmerking als je iets bijzonders hebt gepresteerd voor de Westervoortse samenleving. En dat heeft Timo gedaan.

Timo heeft zich ruim 7,5 jaar ingezet voor de Westervoortse samenleving. Timo was in Westervoort dé verpersoonlijking van sport en bewegen. Hij was buurtcoach, JOGG-regisseur, stagebegeleider, adviseur en begeleider van lokale organisaties. Dit allemaal voor kinderen, hun ouders en ouderen in Westervoort.

Tevens was Timo een verbinder pur sang. Hij verbond niet alleen ouders, kinderen, sportclubs en scholen, maar ook vrijwilligers verbond hij met diverse activiteiten. Deze stonden hoog in zijn vaandel. Een bekende uitspraak van Timo was: “Sámen staan we sterk”.

Timo heeft van 2 activiteiten per week zorggedragen voor 82 activiteiten per week voor kinderen en ouderen. Hij heeft diverse jaarlijkse terugkerende activiteiten op de Westervoortse kalender gezet, zoals onder andere de avond4daagse, sinterklaasintocht en het sinterklaashuis,
bevrijdingsvuurestafette, de Weekly Mile en diverse sporttoernooien.

Het is dan ook erg jammer dat Timo vanaf 1 april jl. niet meer werkzaam is voor Westervoort. Maar we hoeven hem niet te missen! Want Timo zal doorgaan als vrijwilliger bij de sinterklaasintocht, de avond4daagse en als lid van het bevrijdingscomité.

Timo, bedankt voor je inzet voor de Westervoortse Samenleving!