Tennisvereniging Westervoort viert 50-jarig jubileum!

Tennisvereniging Westervoort viert 50-jarig jubileum!

7 juni 2024 Uit Door Admin

Op 22 juni 1974 werd de Tennisvereniging Westervoort (TVW) opgericht. Dit jaar viert de vereniging haar gouden jubileum, een bijzondere mijlpaal die groots gevierd zal worden.

De festiviteiten vinden plaats op 22 juni, precies vijftig jaar na de oprichting, en zijn bedoeld voor alle huidige leden en oud-leden van TVW. Oud-leden worden aangemoedigd contact op te nemen via secretaris@westervoorttennis.nl. Daarnaast zijn ook alle andere belangstellenden van harte welkom om deel te nemen aan de feestelijkheden op het tennispark aan de Brouwerslaan 1 in Westervoort.

De activiteiten beginnen om ongeveer 15.00 uur met een officiële opening. Hierna zullen er tal van activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Zo zijn er verschillende spelactiviteiten op de baan, een ballenkanon en een snelheidsmeter om de snelheid van de service te meten. Voor de winnaars van deze activiteiten zijn er kleine prijsjes te winnen. Ook zal er een demonstratiewedstrijd tennis worden gespeeld. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen en gedurende de dag is er muziek en volop te drinken en te eten.

Nieuwe leden
Bij dit speciale moment hoort ook een speciale aanbieding: nieuwe leden kunnen zich voor de rest van het seizoen inschrijven voor slechts €50,-, dit is inclusief een beginnersracket.

TVW hoopt op een grote opkomst en kijkt ernaar uit om vele Westervoorters te ontmoeten op 22 juni. Mis dit feest niet en ga langs om samen TVW dit jubileum te vieren!

foto: Bjorn Weekhout