Tabak en gemakswinkel CIGO in bekende handen overgegaan

Tabak en gemakswinkel CIGO in bekende handen overgegaan

22 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – 2 januari 2016 gaan de deuren van de CIGO in Westervoort, net als andere jaren open, maar dit keer worden de deuren geopend door de nieuwe eigenaar Jan van Wijnen. Eindelijk maakt Jan zijn droom waar, een eigen winkel, en hoe mooi is het dat deze winkel in zijn geboortedorp staat.

Waarschijnlijk hebben jullie Jan en zijn vrouw Angela al gezien in de winkel. Ze zijn nu druk bezig met inwerken en alles te leren want er komt veel bij kijken. Naast het standaard-assortiment o.a. tabak, loten, wenskaarten, PostNL en tijdschriften zal CIGO Westervoort zich gaan onderscheiden met de verkoop van leuke en originele kadootjes, die dan ook mooi voor u ingepakt kunnen worden. Vanaf 2 januari zullen langzamerhand de veranderingen zichtbaar worden in de winkel op winkelcentrum De Wyborgh.

Binnenkort zal de Facebook pagina CIGO Westervoort online gaan. Houdt deze pagina goed in de gaten want hier staan regelmatig leuke like en deel acties op. De eerste actie mogen we alvast verklappen. Als u een Staatslot koopt voor de trekking van 10 januari zijn er leuke extra prijzen te winnen.

Jan en Angela hebben er zin in! Zij verwelkomen jullie dan ook graag op 2 januari voor een kopje koffie en een gebakje om deze opening samen met jullie te vieren. De winkel is dan open van 09.00 tot 17.00 uur.