Super Saturday volleybalvereniging LIVO groot succes

Super Saturday volleybalvereniging LIVO groot succes

30 maart 2023 Uit Door Admin

Afgelopen zaterdag organiseerde volleybalvereniging LIVO voor het eerst Super Saturday. Een zaterdag met bijzondere activiteiten rondom de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1.  

De sfeer van een professionele volleybalwedstrijd
Voor één keer zaten de toeschouwers niet op de tribune boven het veld. Het publiek zat direct langs het veld om zo de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 van dichtbij mee te maken. Tijdens de wedstrijd lag het spel dankzij de inzet van echte ballenkinderen niet te lang stil na het scoren van een punt. In time-outs, tussen sets en bij spectaculaire punten zorgde een DJ voor muziek. Langs het veld stonden voor de eerste keer sponsorborden. Kortom: de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 ademden de sfeer van een professionele volleybalwedstrijd.

Loterij mogelijk gemaakt door 25 lokale ondernemers
Tijdens Super Saturday zijn ruim 1000 loten verkocht voor de LIVO loterij. Meer dan 25 lokale ondernemers uit Westervoort en Duiven leverden prijzen voor deze loterij aan. Zo was de verloting het hoogtepunt van een gezellige afsluiting van Super Saturday in een volle kantine.

Onthulling van het nieuwe sponsorplan
Op Super Saturday onthulde LIVO haar nieuwe sponsorplan. Ondernemers kunnen voor 150 euro een sponsorbord aanschaffen met hun bedrijfslogo erop. De sponsorborden staan langs het veld en zijn dus prominent zichtbaar tijdens alle thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 in Westervoort én Duiven. De thuiswedstrijden trekken volle tribunes. Tribunes vol met familie, vrienden en kennissen van spelers uit Westervoort, Duiven en ver daarbuiten. Tribunes vol met potentiële nieuwe klanten. Een sponsorbord is dus een toffe en goedkope manier van reclame én een mooie manier op een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven. Interesse? Stuur een e-mail naar info@liemersvolleybal.nl.

Wij zijn LIVO
LIVO is in 2017 ontstaan uit een fusie van volleybalverenigingen Reflex uit Duiven en Wevoc uit Westervoort. Met meer dan 300 leden en het motto ‘Samen Sterk’ zijn we de grootste volleybalvereniging van De Liemers. Afgezien van een shirtsponsor is het tot op heden niet gelukt om grote, verenigingsbrede sponsoren aan LIVO te binden. Wij hopen hier door dit initiatief verandering in te brengen.

www.liemersvolleybal.nl
www.facebook.com/LiemersVolleybal