Sunday Afternoon LIVE! met de Westervoortse band Bad Rabbits is gecancelled

Sunday Afternoon LIVE! met de Westervoortse band Bad Rabbits is gecancelled

19 mei 2024 Uit Door Admin

DOOR OMSTANDIGHEDEN IS DEZE AVOND AFGELAST

Ooit opgericht midden in de jaren tachtig in Westervoort, gaan de Bad Rabbits nog één keer hun onvervalste Rock, Pop en Blues op de bühne brengen. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig maakten zij al furore en waren zij favoriet bij de ‘dikke dertigers’ van die tijd.

Machtig trots waren die jonge gasten die hun Rock & Blues speelden. Daar werd voor de jus nog wat pop aan toegevoegd en zo was de Rock, Pop en Bluesformatie een feit. ZZ Top, Bryan Adams, Golden Earring, Thin Lizzy, Status Quo, Chris Isaak en Dire Straits zijn maar een paar namen waar de jongens een Westervoorts sausje overheen gegooid hebben. Onvergetelijk was de reünie van 1996 in Wieleman, waar nog lang over werd nagepraat. En nu is het eindelijk dan weer zover: 2024! 28 jaar later in bijna dezelfde samenstelling.

De Line-up

  • Drums: Clemens zorgt voor de ritmes.
  • Gitaar en Zang: Eddy en Theo brengen de melodieën en vocalen.
  • Basgitaar en Zang: Arno Koning neemt de baspartijen over van toenmalig bassist Henk Poortermans, die zeker zal komen kijken.
  • Geluid: Studio 28 zorgt voor het geluid.
  • Showverlichting: Justin verzorgt de showverlichting.

Bad Rabbits 2.0: Een Onvergetelijk Optreden

Nog één keer staan de Bad Rabbits in Wieleman met hun bekende repertoire en knallende nieuwe nummers. Dit unieke optreden mag je niet missen. Dit evenement wordt weer georganiseerd door Muziek in Westervoort, en zij hebben alles tot in de puntjes geregeld om er een onvergetelijke avond van te maken.

Praktische Informatie

  • Wanneer? Zondag 9 juni 2024
  • Waar? Daar waar het allemaal begon, bij Zalencentrum Wieleman.
  • Hoe laat? Het feest begint om 16:30 uur.

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via de website van Muziek in Westervoort. In de voorverkoop kosten de kaarten € 5,00, aan de deur € 7,00. Mis deze kans niet om de legendarische Bad Rabbits nog één keer live te zien!

Meer informatie en tickets: www.muziekinwestervoort.nl