Succesvolle open dag Mikado/Santé Partners

Succesvolle open dag Mikado/Santé Partners

18 juni 2022 Uit Door Admin

Vrijdag is er een open dag gehouden van Mikado en Santé Partners in Kulturhus De Nieuwhof en Jongerencentrum Creon.

Er was een presentatie van alle activiteiten van Mikado Welzijn/Santé Partners, zodat mensen konden bekijken wat deze organisatie allemaal doet. Veel bezoekers brachten, ondanks de warmte, een bezoekje aan het Kulturhus De Nieuwhof en jongerencentrum Creon.

Bij Creon konden kinderen lasergamen en met waterspelen meedoen. In het kulturhus stonden diverse kraampjes waar informatie te vinden was over de activiteiten van Mikado Welzijn/Santé Partners Duiven/Westervoort.

Mikado heeft een breed aanbod aan activiteiten en diensten op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden advies, ondersteuning en informatie voor ouderen, jongeren, mantelzorgondersteuners, vrijwilligers enz.
-Mantelzorg ondersteuning
-Vrijwilligerswerk
-Financieel trefpunt
-Maatschappelijk werk
-Taalhuis
-Kwartiermaken (ondersteuning bij psychische kwetsbaarheden)
-Daginvulling in het Kulturhus
-Jongerenwerk
-Beweegteam Westervoort
-Ondersteuning in de wijk & wijkinitiatieven

Wil jij ook kennis maken met de activiteiten van Mikado Welzijn/Santé Partners? kijk dan eens op www.mikado-welzijn.nl

Hieronder een impressie van de open dag bij Kulturhus De Nieuwhof

Ontdek wat zij voor u of uw naaste kunnen betekenen.

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat Mikado Welzijn/Santé Partners eigenlijk doet? Morgen vrijdag 17 juni nodigen zij u van harte uit op hun open dag in de Nieuwhof in Westervoort.

Op deze dag presenteren zij hun talloze projecten en activiteiten en kunt u (hernieuwd) kennismaken met de gezichten erachter.

Zij hopen kennis met u te mogen maken op deze open dag.

U bent van harte welkom in de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort tussen 16.00 en 21.00 uur. Heeft u kinderen? Neem ze dan vooral mee, er is muziek en er kan geklommen en geklauterd en gesport worden.

Tot dan?