Succesvolle comeback van de avondvierdaagse in Westervoort

Succesvolle comeback van de avondvierdaagse in Westervoort

1 juni 2024 Uit Door Admin

Na jaren van afwezigheid heeft Westervoort van 28 tot en met 31 mei 2024 opnieuw de Avond4daagse mogen verwelkomen. Met hernieuwde energie en enthousiasme transformeerde het dorp in een wandelparadijs voor jong en oud, dankzij de inzet van Stichting Promotie Westervoort en een gedreven team vrijwilligers.

Toewijding en samenwerking

Het evenement werd mogelijk gemaakt door de tomeloze inzet van een toegewijd team. Onder leiding van Milan Zewald, een betrokken bestuurder bij Stichting Promotie Westervoort, werd de coördinatie van het evenement zorgvuldig opgepakt. Milan zorgde er samen met de werkgroep voor dat alle aanvragen bij de gemeente voor vergunningen en subsidies soepel verliepen. De werkgroep, bestaande uit Milan Zewald, Janneke Meijer, Leonieke Meijer, Avra Bisselink, Miranda van Essen, Rosa Geenacker en Joan Berings, zette zich in voor alle aspecten van de organisatie. Van het werven van vrijwilligers en sponsors tot het uitzetten van de routes en het opstellen van verkeersplannen, alles werd tot in de puntjes geregeld.

Dagelijkse start en feestelijke afsluiting

Elke dag startten de wandeltochten bij IKC de Brug. De routes, variërend in afstanden van 2,5 km, 5 km en 10 km, brachten de deelnemers door de mooiste delen van Westervoort en omgeving. De sfeer was elke dag uitgelaten, met veel blije gezichten en een gezellige drukte.

Het hoogtepunt van de Avond4daagse was zonder twijfel de feestelijke afsluiting op de laatste avond bij Sportclub Westervoort. Hier werden de wandelaars onthaald met muziek, versieringen en juichende menigten, wat zorgde voor een onvergetelijke afsluiting van een geslaagd evenement.

Een traditionele herleving

De herintroductie van de Avond4daagse in Westervoort was een groot succes en werd door deelnemers en toeschouwers enorm gewaardeerd. Dankzij de uitstekende organisatie en de enthousiaste deelname van de gemeenschap, is de basis gelegd voor een mooie traditie die hopelijk nog vele jaren voortgezet zal worden.

Vooruitblik

De organisatie kijkt nu al uit naar de volgende editie en werkt aan verbeteringen en nieuwe ideeën om de Avond4daagse van Westervoort nog spectaculairder te maken. De terugkeer van de Avond4daagse in Westervoort was een groot succes, mede dankzij de geweldige inzet van de organisatie en vrijwilligers en de onmisbare bijdrage van de sponsoren. Met een feestelijke afsluiting en enthousiaste deelnemers, is de Avond4daagse weer een vast onderdeel van de Westervoortse tradities geworden. Tot volgend jaar!

Een impressie van deze editie van de avondvierdaagse: