Succesvol Voetbaltoernooi bij AVW’66 op 1 en 8 juni

Succesvol Voetbaltoernooi bij AVW’66 op 1 en 8 juni

10 juni 2024 Uit Door Admin

Het voetbaltoernooi bij AVW’66, gehouden op 8 juni 2024, is met groot succes afgesloten. Het toernooi (op zaterdag 1 en 8 juni), met maar liefst 140 teams van verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Met o.a. teams uit Hoogeveen, Meppel, Utrecht, Almere een geweldig deelnemersveld.

Massale Deelname:
Dit jaar namen 140 teams deel aan het toernooi, verdeeld over twee zaterdagen. De diversiteit van de teams, van de JO8 tot en met de JO14, zorgde voor een sportief en spannend toernooi.

Uitstekende Organisatie:
De organisatie van dit toernooi verliep vlekkeloos. Berry van de Biezen van BZ Sports en Gerben Niehof, Peter Derksen en Paul Jansen van AVW’66 spraken dan ook van een groot succes. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de uitstekende faciliteiten van de club konden de wedstrijden soepel en volgens schema plaatsvinden.

Sportiviteit en Plezier:
Het toernooi werd gekenmerkt door een sportieve en gezellige sfeer. Teams en toeschouwers genoten van de competitieve, maar vriendschappelijke wedstrijden. Toeschouwers genoten van de geweldige catering en het heerlijke weer.

Prijsuitreiking:
De winnaars van de verschillende categorieën werden aan het einde van de dag gehuldigd tijdens de prijsuitreiking. Er gingen op 8 juni twee Fair Play prijzen naar HSC’21 uit Haaksbergen en OVC uit Oosterbeek, zij waren de sportiefste teams van deze dag

De club wil een bijzondere dank uitspreken aan alle vrijwilligers, scheidsrechters en sponsors die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun inzet en steun waren belangrijk voor het succes van het toernooi.

Het voetbaltoernooi van ST Sportclub Westervoort/AVW’66 heeft wederom bewezen een hoogtepunt te zijn in de Westervoortse sportkalender. De club kijkt nu al uit naar het toernooi van volgend jaar op zaterdag 7 en zaterdag 22 juni 2025, met de verwachting van nog meer deelnemers en nog meer sportieve hoogtepunten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Berry van de Biezen
06-28685198
info@bzsports.nl