Stationskiosk Huis ter West in Westervoort geopend

Stationskiosk Huis ter West in Westervoort geopend

14 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Donderdag heeft Manfred Pelgrim de deuren geopend van kiosk Huis Ter West aan de Zuidelijke Parallelweg.

De kiosk bij het station in Westervoort is op de eerste dag al door heel veel klanten bezocht. Ook kwamen vrienden, familie en bekenden langs om Manfred te feliciteren.

Belegde broodjes, snacks, koffie, limonade, sigaretten alles is te koop in de kiosk. Ook kan men er terecht voor schepijs, en wil je een tweede bol gratis? Fotografeer dan deze maand jouw ijsje en deel de foto op Facebook met de hashtag ‪#‎HuisTerWest‬. Op vertoon van jouw gedeelde foto krijg je de tweede bol namelijk helemaal gratis!

Een vers gebakken croissantje voor bij de koffie, of een heerlijke sandwich als lunch. Op elk moment van de dag bieden ze vers gebakken broodjes aan zoals een croissantje of saucijzenbroodje maar ook een gezonde sandwich. Niet alleen voor je tussendoortjes maar ook voor je lunch onderweg kan je bij de Kiosk terecht.

Het voormalige baanwachtershuis is enorm opgeknapt en een juweeltje voor het dorp geworden, al bij binnenkomst van het dorp springt het nieuwe restaurant en de kiosk er al uit. Het restaurant achter de kiosk is nog niet geopend, dit zal gebeuren op 12 juni.

De bloemen worden door Jan Koenen geleverd en het brood komt van Paul Koenen, zus Cunera helpt met de bediening.

De openingstijden van de stationskiosk zijn van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 08.00 tot 22.00 uur ! Dit is in ieder geval tot 1 oktober. Daarna wordt gekeken wat ze in de winter met de openingstijden gaan doen.