Start cursusseizoen Kreatieve Kring Westervoort

Start cursusseizoen Kreatieve Kring Westervoort

7 september 2018 Uit Door Admin

Over enkele weken gaat het nieuwe cursusseizoen van de Kreatieve Kring Westervoort van start. Docenten en cursisten gaan weer met nieuwe inspiratie en frisse ideeën aan de slag. De lessen worden verzorgd in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

Op de Open Dag van zondag 2 september jl. hebben we veel nieuwe cursisten mogen inschrijven. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij  bij de volgende cursussen, dus inschrijven hiervoor is nog mogelijk.

Individueel schilderen
op woensdagavond van 20.00-22.00 uur (28 lessen), te beginnen op woensdag 19 september. Enige ervaring is bij deze cursus een pre, maar niet noodzakelijk. U kunt uw eigen keuze in onderwerp en ontwerp maken, maar het is ook mogelijk om projectmatig te werken aan de hand van voorbeelden van de grote meesters.

Figuratief boetseren
op donderdagavond van 20.00-22.00 uur (13 lessen). Een zeer  toegankelijke cursus voor zowel beginners als gevorderden, waarbij u veel boetseertechnieken krijgt aangereikt voor het maken van portretten, mens- en dierfiguren.

Ook bij enkele andere schilder-, boetseer-, en beeldhouwcursussen, evenals bij fotografie  zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Informeert u naar de mogelijkheden bij onze cursusadministratie: Riky Rothengatter, tel. 026-3119659. Voor nadere inhoudelijke informatie over de cursussen zie onze website www.kreatievekringwestervoort.nl.