Stap het nieuwe jaar in met de 5e Westervoortse nieuwjaarswandeling

Stap het nieuwe jaar in met de 5e Westervoortse nieuwjaarswandeling

11 december 2023 Uit Door Admin

Op zondag 14 januari 2024 is het weer zover: de 5e editie van de Westervoortse Nieuwjaarswandeling, georganiseerd door Bourgondisch Bewegen. Deze traditionele wandeling belooft een prachtige start van het nieuwe jaar te worden, met een mix van gezelligheid, beweging en de frisse buitenlucht.


Wandelroute en Vertrekpunt


Het vertrekpunt, net als voorgaande jaren, is Sports Planet / De Pals, gelegen aan Emmerik 5 in Westervoort. De wandelroute beslaat een afstand van ongeveer 10 kilometer door schilderachtige paden en sfeervolle omgeving. Iedereen, ongeacht de woonplaats, is van harte welkom om deel te nemen aan deze verkwikkende wandeling.


Tijdsschema en Verzorging


Vanaf 09.30 uur staan de deuren open bij Sports Planet, waar je verwelkomd wordt met een gratis kop koffie of thee, vergezeld van iets lekkers. Dit biedt niet alleen de gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten, maar ook om in de juiste wandelstemming te komen. Om klokslag 10.00 uur begint de gezamenlijke wandeling, waarbij ze verwachten rond 12.00 uur terug te zijn bij Sports Planet / De Pals.


Meer Informatie en Updates


Voor meer informatie en eventuele last-minute updates kun je terecht op de Facebookpagina ‘Westervoort Wandelt’. Hier vind je niet alleen details over de wandeltocht zelf, maar ook leuke foto’s en reacties van voorgaande jaren. Mis deze kans niet om samen met anderen het nieuwe jaar op een gezonde en gezellige manier te beginnen.


Bourgondisch Bewegen kijkt er naar uit om jou te verwelkomen op de 5e Westervoortse Nieuwjaarswandeling. Trek je wandelschoenen aan, laat de feestdagen achter je en maak je klaar voor een verfrissende start van 2024!